Oon lupautunu tekemään huhtikuussa kummitytölleni synttärikakun, ja koska en oikeen oo vielä sisäistäny tätä täytekakkujen tekemisen taitoa, ajattelin tehdä harjoituskakun. Hyvä että tein, tässä meni niin moni asia pieleen, että tästä on hyvä parantaa! Kuva todella huono, syytän kameraa, huonoa valaistusta ja ihan pikkipikkiriikkisen omaa kuvaustaitoa, jossa ei siis missään nimessä ole yleensä mitään vikaa! 

       

Tein kakkuun kaulittavan sokerikuorrutteen, joka vaikutti ensin lupaavalta, mutta kaulittaessahan se rupesi repeilemään ja hajoilemaan ja rikkoontumaan muutenkin minkä kerkesi. Sain sen sitten jotenkin kuitenkin nostettua kakun päälle, vaikkei se nyt mitenkään nätiltä näyttänyt. Hello Kittyäkin piti vähän leikellä ennen kuin sain sen tuohon päälle, kun olin alunperin mitottanut sen suurempaan kakkuvuokaan, mutta päätinkin viime tingassa tehdä pienemmän kakun.

Pursotuksia en näytä ikinä oppivan. Tai kyllähän joka kerta menee hiukan paremmin (tai ainakin tähän asti on mennyt), mutta silti tulee ihan kamalaa jälkeä. Tässä kakussa pursotuksia pahensi entisestään se, että olin unohtanut liittää Hello Kittyn tuohon kiinni, ja tajusin sen vasta pursotusten jälkeen, kun kisun silmät ja viikset vilisi ympäri kakkua. Siinä sitten kun rupesin niitä liittämään kiinni, onnistuin söhäsemään yhteen jos toiseenkin purostuskohtaan..Yritin pahimmat peittää kukkasilla, mutta kun olin lykännyt kukkaset kakkuun, en tiennyt, kumpi oli kauheamman näköistä - kukkasten kanssa vai ilman.

Kuvassa näkyy nuo kuorrutteen repeämiset tosi selkeästi. En alkanut niitä kuitenkaan mitenkään paikkailemaan, kun tämä oli tosiaan harjoituskakku ja syötiin ihan vaan perheporukalla.

Mutta eipä nuo kauheasti haittaa nuo kauneusvirheet kakussa, maku oli kuitenkin hyvä ja tästä oli tarkoituskin vähän jotakin oppia, virheistä kun ite ainakin opin harvinaisen hyvin! Kakun sisällä oli persikoita ja mustikka-vadelmarahkaa, sokerikuorrutteen alla piparminttuaromilla maustettua sokerikreemiä.