Teki kauheena mieli jotain piirakkaa, mutta oon niin kyllästyny mustikoihin, että aattelin väsätä jotenkin soveltaen vaniljapiirakan. Ei se nyt ihan nappiin mennyt, jäi keskeltä aikamoisen raa'aksi..vähempi ois ollu parempi taikinan määrän kanssa, kun tein tosiaan aika ison taikinan. Nooooh, tulipahan kokeiltua.

Vaniljapiirakkaan tarvitset:

4 dl vehnäjauhoja
3 tl vanilliinijauhetta
2 tl leivinjauhetta
200 g margariinia
2 dl sokeria
2 kananmunaa

Sekoita vehnäjauhot, vanilliinisokeri ja leivinjauhe keskenään. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää kananmunat yksi kerrallaan. Sekoita kuivat aineet joukkoon. Levitä voidellulle piirakkavuoalle ja paista 200 asteessa n. 20-30 min

Tätä taikinaa on niin hirveesti tässä, että tän sais melkeen varmaan paremmin pellillä...Tää on niin tätä ku sovellan ja laitan "varavuoks" vähän enemmän kaikkea nii sit tulee liikaa (; Että ihan hyvän piirakan tästä varmaan sais ku vähän vähentäis taikinan määrää ja paistais just ainaki ton puol tuntia. Tällä ohjeella kylläki luultavasti jää sitte raa'aksi.. Täytyy kattoo jos joskus jaksan testaa tän tolla pienemmällä taikinamäärällä..

Kuorrutin ton piirakan tomusokeri-vesi-sekotuksella, jonka maustoin pienellä määrällä piparminttuaromia ja värjäsin vaaleenpunaseks.